Connect with us

Baschet de performanță

U16: Programul etapei

ACS U-BT și ACS Napoca Baschet School joacă runda a 4-a a campionatului în acest weekend.

FOTO: NBS Facebook

U16: Programul etapei

Campionatul Național Under 16 programează la finele săptămânii etapa cu numărul 4 din Faza a 2-a a întrecerii, atât la masculin, cât și la feminin.

Sportivii de la ACS U-BT Cluj-Napoca joacă din nou în deplasare la mare distanță de casă, de această dată în capitală. Alb-negrii vor înfrunta de două ori pe CSU ASE București, liderul neînvins al Grupei 3, pentru băieți fiind prima etapă din retur.

Meciurile se vor disputa în Sala ASE București sâmbătă și duminică, de la ora 10. În tur, bucureștenii s-au impus în ambele încleștări, scor 82-72 și, respectiv, 80-65.

ACS U-BT este pe locul 3 în ierarhia la zi a grupei (2/4), poziția secundă fiind ocupată de Academia de Baschet Phoenix Galați (4/2), în timp ce ultima clasată este ACS Gladius Târgu Mureș, fără victorie.

În întrecerea feminină, echipa clujeană ACS Napoca Baschet School primeșe vizita liderului Grupei A2, ACS Rookies Oradea. Meciurile se dispută la sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Ion Agârbiceanu” din Cluj-Napoca, primul având loc sâmbătă, de la ora 16:30, al doilea fiind programat duminică, de la ora 12.

Grupa A2 mai are în componență echipele ACS Gladius Târgu Mureș (locul 3, 4/2), CSȘ Bega Timișoara (locul 4, 3/3) și CSȘ Sibiu și CS Mureșul Târgu Mureș, ambele fără victorie.

More in Baschet de performanță