Connect with us

Baschet de performanță

U16: Programul ”dublelor” din weekend

Atât ACS U-BT, cât și Napoca Baschet School joacă pe teren propriu în etapa a 5-a.

FOTO: artyphoto.ro / NBS Facebook

U16: Programul ”dublelor” din weekend

Campionatul Național Under 16 a ajuns la etapa cu numărul 5 din Faza a 2-a a întrecerii, atât la masculin, cât și la feminin.

În cadrul acestei runde, baschetbaliștii de la ACS U-BT Cluj-Napoca vor juca o ”dublă” cu codașa Grupei 3, ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș, aceasta fiind  penultima etapă a fazei la masculin. Meciurile se joacă la Cluj-Napoca în BTarena, Sala B, primul dintre ele sâmbătă la ora 18 și cel de-al doilea duminică, cu începere de la ora 10.

În aceeași grupă, ACS Academia de Baschet Phoenix Galați va primi vizita liderului CSU ASE București.

Bucureștenii conduc grupa fără înfrângere în opt meciuri, iar poziția secundă este ocupată de Academia de Baschet Phoenix Galați (6/2). ACS U-BT este pe locul trei (2/6), în timp ce ultima clasată este ACS Gladius Târgu Mureș, fără victorie.

În întrecerea feminină, echipa clujeană ACS Napoca Baschet School va juca pe teren propriu cu ocupanta locului doi în Grupa A2, ACS Gladius Târgu Mureș. Meciurile se joacă la sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Ion Agârbiceanu” din Cluj-Napoca sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 17 și duminică, 22 ianuarie, de la ora 11:30.

În celelalte jocuri, ACS Rookies Oradea primește vizita timișorencelor de la CSȘ Bega, iar CSȘ Sibiu a câștigat în devans la CS Mureșul Târgu Mureș cu 56-53 și, respectiv, 49-43.

Clasamentul Grupei A2 este condus de către Rookies, cu 8 victorii din tot atâtea meciuri, pe locul doi fiind ACS Gladius Târgu Mureș (6/2). NBS este pe poziția a treia (5/3), urmată de CSȘ Bega Timișoara (5/3), CSȘ Sibiu (2/8) și CS Mureșul Târgu Mureș (0/8).

More in Baschet de performanță