Connect with us

Baschet de performanță

U15: Victorii la Galați

ACS U-BT Cluj-Napoca a debutat cu succes în Faza a 2-a a campionatului

U15: Victorii la Galați

Campionatul Naţional masculin la categoria Under 15 a ajuns în faza a doua. ACS U-BT Cluj-Napoca, singura echipă clujeană calificată în Grupa Valorică A, evoluează în Grupa 2, alături de ACS Laguna Bucureşti şi LPS Galaţi. Primul turneu al fazei a fost găzduit de echipa din Galați în weekend-ul trecut, înregistrându-se următoarele rezultate:

  • ACS U-BT Cluj-Napoca – LPS Galați 77-44
  • LPS Galați – ABC Laguna București 34-72
  • ABC Laguna București – ACS U-BT Cluj-Napoca 62-71

Așadar, ACS U-BT se instalează pe primul loc în Grupa 2, urmată de echipa din capitală și de LPS Galați.

Conform calendarului competițional, luna decembrie nu programează nicio acțiune pentru categoria Under 15 masculin, următorul turneu pentru ACS U-BT Cluj-Napoca urmând a se desfășura în perioada 13-15 ianuarie.

Cealaltă echipă din Cluj care s-a înscris la această categorie de vârstă, CSŞ Viitorul, va evolua în Grupa Valorică B, Grupa 7, alături de CSM Constanţa, ACS Cuza Pirates Brăila, ACS Playball Bucureşti, ABC Galactica Braşov și CSM Târgu Jiu.

Pentru această grupă, nimeni nu a solicitat organizarea turneului, astfel că nu există încă date privitoare la programul jocurilor și locația de disputare. Vom completa această știre cu informații pe măsură ce vor fi disponibile.

More in Baschet de performanță