Connect with us

Baschet de performanță

U15: Ultimele meciuri înainte de Turneele Finale

Fetele din Cluj sunt în cursă pentru TF 1, băieții pentru TF 2.

U15: Ultimele meciuri înainte de Turneele Finale

Campionatul Național Under 15 se pregătește de returul grupelor celei de-a treia faze, meciurile urmând a se disputa în perioada 12-13 martie.

ACS U-BT evoluează în Grupa a VII-a (Grupa B valorică), grupă pe care o conduce după primele meciuri, după ce a câștigat pe teren propriu cu CSȘ Brașovia Brașov și prin forfait cu CSȘ Mediaș. Sibienii nu au putut participa la precedentul turneu din motive de Covid-19, însă vor avea ocazia să își ia revanșa întrucât vor organiza turneul retur.

Primele două clasate din fiecare grupă au șansa de a evolua în Turneul Final 2, care va stabili clasamentul de la locul 12 în jos.

Și fetele de la NBS Cluj au avut parte de un forfait al adversarului în turul Grupei a III-a, întrucât CSM Satu Mare nu s-a prezentat. Pe teren, clujencele au bifat o victorie și un eșec, astfel că se clasează pe poziția secundă în grupă.

Turneul retur va fi organizat chiar la Cluj-Napoca, în 12-13 martie. Primele trei echipe din fiecare grupă se vor califica la Turneul Final 1.

Vom reveni cu programul meciurilor celor două grupe.

SISTEM COMPETIȚIONAL JUNIORI
Click pentru sistemul de desfășurare a competițiilor în Campionatele Naționale de Juniori 2022-2023

Urmărește-ne pe Facebook

Categorii


TAG CLOUD

3x3 ajb trophy arbitri baby brie domocos dumitrescu EYBL Featured federatia romana de baschet foto jr. ajb trophy Jr. NBA jr ajb skills lapi lapi dej lapuste liga I mini nbs România servus baschet smart sr. ajb trophy u-banca transilvania u-bt u12 u13 u14 U15 u16 u17 u18 u19 under 12 under 13 under 14 under 15 under 16 under 17 under 18 under 19 under 20 universitatea viitorul

More in Baschet de performanță