Connect with us

Baschet de performanță

U15: Locațiile turneelor finale

Trei echipe clujene vor participa la meciurile ultimului act, iar cea de-a patra va juca în Turneul Final B.

U15: Locațiile turneelor finale

Federația Română de Baschet a atribuit organizarea Turneelor Finale Under 15, atât la masculin, cât și la feminin, ce vor avea loc în perioada 10-14 aprilie.

În întrecerea băieților, singura echipă din județ care este prezentă la turneul pentru locurile 1-8 este ACS U-BT Cluj-Napoca. Ea a fost distribuită în Grupa 1A, alături de ABC Leii București, ABC Laguna București și CSȘ Târgoviște, în timp ce Grupa 1B este formată din echipele CSȘ CSM Ploiești, ABC CSU Sibiu, CS Dinamo CSȘ 6 București și LPS Târgu Mureș.

Turneul Final va fi găzduit de reprezentanta Sibiului, în primele trei zile urmând să se dispute meciurile din grupe, pentru ca jocurile pentru medalii și clasament să aibă loc în ultimele două zile.

Cea de-a doua echipă clujeană, CSȘ Viitorul, va juca în Grupa Valorică B, urmând să se lupte pentru o poziție cât mai bună în zona locurilor 9-16. Clujenii vor evolua în Grupa 1B, alături de ACS Dan Dacian București, ABC Rising Stars Popești Leordeni și CSM CSU Oradea. În cealaltă grupă, 2B, sunt distribuite echipele ABC Stomart Iași, CSU Știința București, LPS Galați și ACS Phoenix Suceava. Turneul se va disputa în capitală, în organizarea CSU Știința.

În competiția feminină, cele două reprezentante ale Clujului, ACS Smart Basketball Team și LAPI Dej, vor juca ambele în turneul pentru locurile 1-8.

Prima dintre ele va juca în Grupa 1A, alături de ACS Dan Dacian București, CSM Constanța și ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe, ultima dintre ele fiind organizatoarea turneului.

LAPI Dej evoluează în Grupa 2A, adversare fiind echipele ACS Gladius Târgu Mureș, CS Olimpia București și CSȘ Bega Timișoara.

Sistemul competițional este similar cu cel masculin.

Vom reveni cu programul jocurilor.

More in Baschet de performanță