Connect with us

Baschet de performanță

U14: Trei sportivi și o antrenoare, la loturi

Doi sportivi și o sportivă, precum și antrenoarea Mihaela Maxim, vor reprezenta Clujul la reunirea lotului național Under 14 pentru pregătire.

U14: Trei sportivi și o antrenoare, la loturi

Doi juniori Under 14 de la ACS U-BT Cluj-Napoca au fost convocaţi la lotul naţional al României, în vederea participării la FIBA Youth Development Fund – Turcia. Cei doi sunt Sebastian Lăpuşte şi Ştefan Haţegan, sportivi care s-au remarcat la Turneul Final U14 de la Sibiu, unde au devenit campioni naţionali.

Totodată, sportiva Raisa Suller, de la ACS Napoca Baschet School, alături de antrenoarea ei, Mihaela Maxim, vor lua parte la acțiunea similară a lotului național feminin Under 14.

Aceștia se vor pregăti împreună cu echipa naţionlă la Craiova, în perioada 2-6 iunie, urmând ca în perioada 6-10 iunie să participe la meciuri intrenaţionale.

FIBA Youth Development Fund este o serie de turnee amicale internaționale destinate juniorilor mici, găzduite pe rând de către națiunile participante, respectiv România, Kosovo, Macedonia de Nord, Turcia și Bulgaria.

More in Baschet de performanță