Connect with us

Baschet de performanță

U14: Grupele Fazei a 2-a

Echipele masculine și feminine și-au aflat adversarii pentru următoarele turnee.

U14: Grupele Fazei a 2-a

Federația Română de Baschet a publicat componența grupelor pentru a doua fază a Campionatului Național Under 14, atât competiția masculină, cât și cea feminină. Astfel, echipele clujene înscrise în competiție, ACS Smart Basketball Team, CS Universitatea Cluj și ACS U-BT și-au aflat oponenții cu care vor da piept în următoarele turnee.

În competiția feminină, ACS Smart Basketball Team s-a calificat în Grupa Valorică A (GVA), acolo unde va evolua în Faza a 2-a în cadrul Grupei A, alături de echipele LT Lucian Blaga Reghin, ACS Gladius Târgu Mureș și ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe.

CS Universitatea va juca în Grupa Valorică B (GVB), alături de CSO Voluntari, CSM Mediaș, CSȘ Târgoviște și ACS Wildcats Baia Mare.

Faza a 2-a presupune două turnee de câte trei meciuri pentru echipele feminine din GVA (tur-retur), primul din ele fiind programat pentru perioada 5-6 noiembrie. În GVB se vor disputa două turnee de câte două jocuri, echipele întâlnindu-se fiecare cu fiecare în simplă manșă, data primului turneu fiind aceeași.

Primele trei locuri din grupele Fazei a 2-a GVA se califică mai departe în Faza Semifinală, iar celelalte clasate vor juca mai departe în GVB.

În competiția masculină, ACS U-BT Cluj-Napoca va juca în GVA în cadrul Grupei E, alături de echipele ACS Alpha Sport Team Sibiu, ACS Zeiden Brașov, ACS Primo Megaball Pitești, ACS Vikings Iași și CSO Voluntari.

În Faza a 2-a vor fi patru turnee a câte două sau trei jocuri, după cum urmează:

  • Turneul 1 (Tur, 3 jocuri): 05 – 06.11.2022
  • Turneul 2 (Tur, 2 jocuri): 19 – 20.11.2022
  • Turneul 3 (Retur, 3 jocuri): 10 – 11.12.2022
  • Turneul 4 (Retur, 2 jocuri): 17 – 18.12.2022

Primele două locuri din grupele Fazei a 2-a GVA se califică mai departe în Faza Semifinală.

Vom reveni cu locațiile de disputare ale meciurilor.

More in Baschet de performanță