Connect with us

Baschet de performanță

U14: Cinci convocări de la Cluj

Trei sportive de la ACS Smart Basketball Team și unul de la ACS U-BT, la lotul național, alături de un antrenor de la ACS Napoca Baschet School.

U14: Cinci convocări de la Cluj

Pe adresa cluburilor clujene ACS Smart Basketball Team și ACS U-BT au sosit convocări pentru acțiunile loturilor naționale Under 14 masculin și feminin ale României, ce vor participa în perioada 8-12 iunie la turneul FIBA Youth Development Fund din Kosovo.

Astfel, baschetbalistele Sara Avram, Ana Elia Ungur și Ștefania Pallo, alături de sportivul Sebastian Marc Todor, se vor pregăti alături de colegii de la loturi la Izvorani, în Complexul Olimpic Sydney 2000 în perioada 5-7 iunie. Ulterior, în intervalul 8-12 iunie, sportivii vor lua parte la turneul FIBA YDF găzduit de această dată de Kosovo.

Lotul feminin este pregătit de tehnicianul ACS Napoca Baschet School Cluj-Napoca, Mihaela Maxim în calitate de antrenor principal.

FIBA Youth Development Fund este o serie de turnee amicale internaționale destinate juniorilor mici, găzduite pe rând de către națiunile participante, respectiv România, Kosovo, Macedonia de Nord, Turcia și Bulgaria.

More in Baschet de performanță