Connect with us

Baschet de performanță

U13: Fetele joacă în Cluj, băieții la Odorhei și Târgu Mureș

Turneele programează meciurile retur din cadrul primei faze competiționale.

FOTO: Manases Sandor / u-bt.basketball

U13: Fetele joacă în Cluj, băieții la Odorhei și Târgu Mureș

Federația Română de Baschet a anunțat gazdele turneelor secunde din cadrul Campionatului Național Under 13, ce urmează a avea loc în week-end-ul 20-21 noiembrie.

În secțiunea feminină, cele trei echipe clujene vor juca în județ meciurile acestui turneu, la Dej și Cluj-Napoca. LAPI Dej va găzdui jocurile Grupei A, care conține echipele Gladius Târgu Mureș, NBS Cluj-Napoca și Wildcats Baia Mare.

În primul turneu, NBS a câștigat toate jocurile, fiind urmată în clasament de Gladius (2 victorii / 1 înfrângere), Wildcats (1/2) și LAPI Dej (0/3).

Grupa D, cea care are în componență cealaltă echipă clujeană participantă, SMART Basketball Team, va juca la Cluj-Napoca, clujencele primind vizita colegelor de grupă Rookies Oradea (locul 1 în grupă cu 3/0), Valbon Arad (locul 3, 1/2) și CN Mihai Eminescu Oradea (locul 4, 0/3).

În urma acestor jocuri, se vor stabili echipele care se califică în faza Top 20, respectiv primele trei clasate în fiecare grupă și cele mai bune două locuri 4 (vezi detalii AICI)

La secțiunea masculin, Clujul este reprezentat de cele trei echipe înscrise de către clubul ACS U-BT, repartizate în Grupele F și G.

U-BT 2 se va deplasa la Odorheiul Secuiesc și va juca alături de gazdele de la CSM și de CSM Miercurea Ciuc. În tur, clujenii s-au impus în ambele meciuri, în timp ce Odorheiul Secuiesc au învins echipa din Miercurea Ciuc.

U-BT 1 și U-BT 3 vor merge la Târgu Mureș, acolo unde vor juca împotriva gazdelor de la Gladius Lucky Dragons și a celeilalte echipe mureșene, LPS. În turneul precedent, U-BT 1 au cules toți laurii, câștigând toate meciurile, urmați în clasament de Gladius Lucky Dragons (2/1), U-BT 3 (1/2) și LPS Târgu Mureș (0/3).

Sistemul competițional presupune calificarea primelor trei clasate în fiecare grupă (vezi detalii AICI)

Vom reveni cu programul meciurilor și eventualele modalități de urmărire live a jocurilor, accesul publicului fiind interzis.

 

More in Baschet de performanță