Connect with us
AJB Trophy

Campionatul Județean - AJB Trophy

Tragerea la sorți a meciurilor AJB Trophy, live pe facebook

Competiția este organizată de AJB Cluj, cu sprijinul All4Basket, Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Tragerea la sorți a meciurilor AJB Trophy, live pe facebook

Prima ediție a AJB Trophy se apropie cu pași repezi. Competiția este destinată în special sportivilor amatori seniori, dar prin excepție vor participa și juniori legitimați la cluburile sportive. AJB Trophy a stârnit interesul practicanților baschetului, astfel că la startul ediției din acest an s-au ocupat toate cele șase locuri disponibile pentru înscrieri.

În luptă pentru trofeu vor fi echipele No Name, Napoca Dolphins, We Sparta și Piranha, dar și reprezentantele cluburilor Universitatea și U-BT.

Cele șase combatante vor fi distribuite în două grupe, tragerea la sorți urmând să aibă loc joi, 2 septembrie, cu începere de la ora 18, LIVE pe pagina de facebook AJB Cluj. La eveniment vor participa Amalia Marchiș, președinte AJB Cluj, Mircea Cristescu, vicepreședinte al Federației Române de Baschet și Vlad Potra, președintele All4Basket.

Faza grupelor se va desfășura pe perioada a trei săptămâni, cu un meci pe săptămână pentru fiecare grupă. Final Four-ul va fi programat în funcție de disponibilitatea sălilor BT Arena și Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

More in Campionatul Județean - AJB Trophy