Connect with us

EYBL

RBC, sponsor principal al EYBL Cluj

Compania bucureșteană se alătură efortului AJB Cluj de organizare a turneului EYBL la cele mai înalte standarde.

RBC, sponsor principal al EYBL Cluj

Asociația Județeană de Baschet are un nou partener ce vine să sprijine efortul de a organiza unul dintre turneele celei mai importante competiții continentale dedicate juniorilor, European Youth Basketball League.

Astfel, primul turneu al Grupei B a Conferinței Sud a categoriei Under 17 va fi sponsorizat de către Romanian Business Consult (RBC), unul dintre cei mai importanți jucători pe piața soluțiilor IT pentru retail.

Mizând mereu pe inovație și excelență în implementare, RBC este o prezență solidă pe piață de aproape 30 de ani, perioadă în care a ajuns la aproape 200 de angajați și o cifră de afaceri de 25 de milioane de euro. Cele mai mari rețele de retail din țara noastră folosesc soluții IT furnizate de RBC, astfel că este o mândrie pentru noi realizarea acestui parteneriat.

European Youth Basketball League (EYBL) reprezintă un sistem de competiții care permite echipelor de juniori din Europa să concureze reciproc în mod regulat.
În timp ce doar 6 echipe au participat în primul sezon al EYBL, liga a crescut de atunci și cuprinde peste 180 de echipe (5 grupe de vârstă) din 25 de țări, împărțite în două conferințe, Nord și Sud.

logo primarie albastruAsset 3

Meciurile EYBL din Cluj-Napoca sunt organizate de Asociația Județeană de Baschet Cluj, cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Cluj-Napoca.

VISIT CLUJ VERTICAL MOV

More in EYBL