Connect with us

Baschet de performanță

Liga I: Meci de foc pentru ”U”

”Studenții” primesc vizita principalei candidate la promovare, CSM Târgu Mureș.

Liga I: Meci de foc pentru ”U”

Etapa a 21-a a Ligii I propune un meci intens pentru baschetbaliștii antrenați de Vlad Bota. Aceștia vor primi vizita liderului la zi al campionatului, echipa mureșeană CSM, candidată certă pentru promovare în Liga Națională.

Meciul va avea loc marți, 3 mai, cu începere de la ora 16:00 la Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

Printre celelalte meciuri ale rundei, s-au stabilit deja data și ora disputării pentru încă două meciuri, ambele urmând a se disputa pe 8 mai. ACS CNAV Eagles primește vizita brașovenilor de la ACS Ralph cu începere de la ora 14, pentru ca ACS NN Ulisse București să joace în compania celor de la CS Universitatea Craiova de la ora 16.

În aceeași rundă, este programat să se mai dispute derby-ul locurilor 2-3, CSU Știința București și CS Agronomia București, dar și partidele ABC Laguna București – CS Politehnica Iași și CSM CSU 2 Oradea – BC CSU 2 Sibiu, care încă nu și-au stabilit ziua și ora de disputare.

Clasamentul înaine de această penultimă etapă a sezonului regulat este condus de CSM Târgu Mureș (19/1), urmată de CSU Știința București (19/1), ABC Laguna București (15/5) și CS Agronomia București (12/8), urmate de CS Universitatea Cluj (12/7). Primele patru echipe se vor califica la Turneul Final Four, cel care va stabili echipele calificate în LNBM.

More in Baschet de performanță