Connect with us

Baschet de performanță

Liga I: Începe returul

Programul etapei a 8-a.

Liga I: Începe returul

Liga I la baschet masculin a ajuns la prima etapă din returul Fazei 1, runda cu numărul 8. În Grupa A, cea în care este distribuită și echipa clujeana CS Universitatea, toate echipele au același număr de meciuri disputate, deci putem avea o privire de ansamblu corectă asupra evoluțiilor celor șapte echipe.

Astfel, lider neînvins este CSM Corona Brașov (6/0), care a învins în ultima etapă cealaltă pretendentă la promovare, CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea, echipa clasată astfel pe locul secund (5/1). Urmează un grup de echipe cu același bilanț de 3 victorii și tot atâtea înfrângeri, departajate de mini-clasamentul realizat pe baza rezultatelor dintre ele: ACS Ralph Brașov, BC CSU 2 Sibiu și CS Universitatea. În fine, ultimele două clasate sunt ”satelitul” CSM CSU Oradea (1/5) și CSȘ VSK Gheorgheni (0/6).

În etapa a 8-a, în Grupa A sunt programate următoarele jocuri pentru ziua de duminică, 4 decembrie:

  • 11:00 CSM CSU Oradea 2 – CSȘ VSK Gheorgheni
  • 11:00 CSM Corona Brașov – CS Universitatea Cluj
  • 11:30 BC CSU 2 Sibiu – ACS Ralph Brașov

În Grupa B, lucrurile sunt ceva mai neclare, căci unele echipe au jucat mai multe meciuri în devans. În clasament, CS Politehnica Iași și ACS Laguna București 2 conduc, cu 7/1 și, respectiv, 6/1, urmate de CS Agronomia București și CSU Craiova (ambele cu 3/3), CNAV Eagles București cu 2/5, CSU Ploiești și ACS Stomart Iași, ambele cu 1/5.

More in Baschet de performanță