Connect with us

Baschet de performanță

Încep și juniorii Under 14

Sportivii ce reprezintă Clujul la categoria Under 18 amână începutul stagiunii.

FOTO: Manases Sandor

Încep și juniorii Under 14

Campionatele naționale de juniori programează la finele acestei săptămâni primele turnee pentru alte două categorii, respectiv Under 14 și Under 18, atât la secțiunile masculine, cât și feminine. Cu această ocazie, mai multe echipe clujene vor debuta în competiție.

Grupa B a categoriei Under 14 feminin cuprinde cele două echipe clujene înscrise, respectiv Smart Basketball Team și LAPI Dej, alături de Gladius Târgu Mureș și ABC-CSU Sibiu.

Primul turneu, cel din acest week-end, se va disputa la Dej, în organizarea LAPI, fiecare echipă urmând să întâlnească ceilalți componenți ai grupei o singură dată în cadrul acestui turneu.

La categoria Under 14 masculin, reprezentantele Clujului au fost distribuite în Grupa C, este vorba de U-BT și Viitorul, adversarele acestora fiind CSM-CSU-LPS Oradea și CSȘ-CSM Sighetu Marmației.

Pentru acest prim turneu, sportivii clujeni se vor deplasa tocmai la Sighetu Marmației.

Vom reveni cu programul acestor turnee deîndată ce vor fi disponibile.

La categoria Under 18, județul nostru are reprezentante doar la masculin, pe U-BT și Viitorul, ambele fiind distribuite în Grupa D, alături de LPS Bihorul – CSM 2 Oradea și CSM Târgu Mureș.

Primul turneu al acestei grupe, prevăzut de asemenea a se disputa la finalul acestei săptămâni, a fost amânat din cauza unui caz de Covid-19 la echipa bihoreană.

More in Baschet de performanță