Connect with us

Finala AJB Trophy: U-BT vs. No Name

Campionatul Județean - AJB Trophy

Finala AJB Trophy: U-BT vs. No Name

Prima ediție a AJB Trophy se apropie cu pași repezi de ultimul său act, marea finală!

AJB Trophy, competiția destinată în special sportivilor amatori seniori organizată de Asociația Județeană de Baschet în parteneriat cu All4Basket și cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca, a stârnit interesul practicanților baschetului clujean, astfel că la startul ediției din acest an s-au ocupat toate cele șase locuri disponibile pentru înscrieri.

În luptă pentru trofeu au fost echipele No Name, Napoca Dolphins, We Sparta și Piranha, dar și reprezentantele cluburilor Universitatea și U-BT.

Cele șase echipe au fost împărțite în două grupe și au jucat fiecare cu fiecare, rezultând semifinalele disputate la începutul acestei săptămâni.

Semifinalele, primele meciuri din baschetul amator clujean transmise live în condiții tehnice deosebite, au fost pline de spectacol, pentru marea finală calificându-se juniorii de la U-BT și No Name.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în chiar prima etapă, câștig de cauză având tinerii sportivi ai U-BT, care au învins după un meci decis în ultimul sfert campioana en-titre a Campionatului Județean.

Antrenorul juniorilor de la U-BT, Horia Pascu, se declară bucuros de oportunitatea de a avea meciuri tari pentru sportivii săi:

”Participarea la AJB Trophy e un lucru excelent pentru noi! A venit la momentul oportun, în condițiile în care noi nu am mai avut jocuri oficiale din luna mai, când am terminat campionatele, ne ajută să intrăm în sezon cu meciuri la activ.
E și un altfel de baschet, împotriva unor jucători amatori mai mari și mai puternici decât noi, dar care au fost profesioniști acum mulți ani, dar baschetul nu se uită!
Ne-am simțit bine pe teren, ne-am bucurat de baschet și ne bucurăm în continuare, mai ales că jucăm vineri finala!
Am avut parte de o competiție organizată extraordinar, de oameni foarte serioși și profesioniști. Știm că cei de la AJB au făcut un efort în plus, iar semifinalele au fost transmise LIVE în mediul on-line cu mai multe camere. Le mulțumim pe această cale încă o dată pentru faptul că am avut ocazia să participăm!”

De cealaltă parte, antrenorul-jucător Grunwald Gyorgy apreciază nivelul bun al competiției:

”Pentru mine, participarea la această competiție este o mică provocare, având în vedere faptul că de mulți ani nu am mai jucat un meci oficial, organizat. AJB Trophy reprezinta pentru mine un pic de adrenalină cu multă plăcere și bucurie, pe care le mai am încă pentru baschet. Și ma bucur că mai pot să mă duelez cu jucători mult mai tineri decât mine 🙂 Este un nivel destul de bun, având în vedere că au participat și juniori legitimați la U-BT și Universitatea Cluj. Sănătate să fie și sigur particip și la anul!”.

Așadar, U-BT versus No Name se va disputa vineri, 15 octombrie 2021, cu începere de la ora 18.30, în Sala Sporturilor ”Gheorghe Roman”. Și acest meci va fi transmis live pe pagina noastră de facebook și pe site, grație partenerului nostru Sport Advisor.

SISTEM COMPETIȚIONAL JUNIORI
Click pentru sistemul de desfășurare a competițiilor în Campionatele Naționale de Juniori 2022-2023

Urmărește-ne pe Facebook

Categorii


TAG CLOUD

3x3 ajb trophy arbitri baby cepoi domocos dumitrescu EYBL Featured federatia romana de baschet foto jr. ajb trophy Jr. NBA jr ajb skills lapi lapi dej lapuste liga I mini nbs România servus baschet smart sr. ajb trophy u-banca transilvania u-bt u12 u13 u14 U15 u16 u17 u18 u19 under 12 under 13 under 14 under 15 under 16 under 17 under 18 under 19 under 20 universitatea viitorul

More in Campionatul Județean - AJB Trophy