Connect with us

Jr. NBA

”Experiența Jr. NBA Selection Camp, o oportunitate mare!”

Silvia Maria Pop, de la Napoca Baschet School, a participat la Jr. NBA Selection Camp de la Roma.

”Experiența Jr. NBA Selection Camp, o oportunitate mare!”

Clujul și România au fost reprezentate la ediția din acest an a Jr. NBA Selection Camp de la Roma, găzduit de renumita academie de baschet Stellazzurra în perioada 4-7 mai. Antrenorul ACS U-BT Flavius Lăpuște, precum și sportivii Andrei Cepoi de la același club și Silvia Maria Pop, de la Napoca Baschet School, au petrecut câteva zile în care au ”respirat” baschet la cel mai înalt nivel.

Sportiva NBS ne-a acordat un scurt interviu în care ne-a povestit cum a fost la Jr. NBA Selection Camp din perspectiva sportivului.

ajbcluj.ro: Silvia, cum a fost la camp-ul de la Roma?

Silvia Pop: Au fost 4 zile în care am făcut ce îmi place mie cel mai mult, am jucat baschet! Această experiență m-a ajutat să mă deschid mai mult ca persoană și să îmi fie mai ușor să comunic, dar m-a ajutat, bineînțeles, și din punct de vedere al baschetului.

ajbcluj.ro: Ce înseamnă experiența acesta pentru tine?

Silvia Pop: Consider că această experiență a fost o oportunitate mare pentru mine. Am avut șansa de a învăța lucruri noi și de a îmbunătăți lucrurile pe care le știam deja, dar, totodată, am avut șansa de a vedea la ce nivel joaca fete de vârsta mea din alte țări.

ajbcluj.ro: Ai legat prietenii cu sportivii de acolo?

Silvia Pop: Da, jucătorii din camp erau foarte deschiși unii cu ceilalți, așa că mi-a fost ușor să leg prietenii cu unii dintre ei, cu care încă țin legătura prin rețelele de socializare.

ajbcluj.ro: Cum ti-a placut academia Stellazzurra?

Silvia Pop: Mi-a plăcut foarte mult. Mi-au plăcut atât antrenamentele, cât și persoanele de acolo. Antrenorii ne ajutau mereu și aveau grijă de noi. M-am bucurat de această experiență din plin.

ajbcluj.ro: Cum ți se pare programul Jr. NBA?

Silvia Pop: Este un program care poate ajuta tinerii jucători ca mine, atât din punct de vedere al jocului, cât și din punct de vedere al socializării și al spiritului de echipă. Antrenorii ne ajutau pe fiecare în parte, iar jucătorii, chiar dacă nu se cunoșteau între ei, se purtau ca o adevărată echipă și se încurajau tot timpul unii pe alții.

SISTEM COMPETIȚIONAL JUNIORI
Click pentru sistemul de desfășurare a competițiilor în Campionatele Naționale de Juniori 2022-2023

Urmărește-ne pe Facebook

Categorii


TAG CLOUD

3x3 ajb trophy arbitri baby brie domocos dumitrescu EYBL Featured federatia romana de baschet foto jr. ajb trophy Jr. NBA jr ajb skills lapi lapi dej lapuste liga I mini nbs România servus baschet smart sr. ajb trophy u-banca transilvania u-bt u12 u13 u14 U15 u16 u17 u18 u19 under 12 under 13 under 14 under 15 under 16 under 17 under 18 under 19 under 20 universitatea viitorul

More in Jr. NBA