Connect with us
Jr. NBA

Baschet de performanță

Consiliul Local susține acțiunile AJB

Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca rămâne în continuare un partener important pentru Asociația Județeană de Baschet Cluj, forul local continuând să susțină acțiunile de sprijinire a baschetului clujean.

Consiliul Local susține acțiunile AJB

Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca a decis, în ședința din 14 iulie 2021, să aprobe alocarea sumei de 105.000 de lei de la bugetul local în vederea susținerii activității Asociației Județene de Baschet Cluj.

Proiectul depus de Asociația Județeană de Baschet Cluj a fost avizat favorabil de către comisiile de specialitate din cadrul forului local, astfel că în ședința de Consiliu Local a fost aprobată alocarea.

Printre acțiunile propuse spre finanțare de către Asociația Județeană de Baschet se numără organizarea de evenimente din sfera baschetului juvenil și pentru seniori, în categoriile sportul pentru toți și performanță.

DECLARAȚIE

”Ne bucurăm de continuitatea colaborării cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca, autoritatea locală fiind un partener constant al acțiunilor organizate de către Asociația Județeană de Baschet Cluj. Această colaborare reprezintă nu doar un sprijin pentru baschetul din Cluj-Napoca, ci și o oportunitate de atragere a tinerilor către sport și un mare pas spre o normalitate pe care ne-o dorim cu toții.”

Amalia Marchiș,
Președinte AJB Cluj

SISTEM COMPETIȚIONAL JUNIORI
Click pentru sistemul de desfășurare a competițiilor în Campionatele Naționale de Juniori 2022-2023

Urmărește-ne pe Facebook

Categorii


TAG CLOUD

3x3 ajb cluj ajb trophy arbitri baby cepoi domocos dumitrescu EYBL Featured federatia romana de baschet foto jr. ajb trophy Jr. NBA kuti L.A. Baschet la baschet lapi dej lapuste liga I mini nbs richard România servus baschet smart sr. ajb trophy u-banca transilvania u-bt u14 U15 u16 u19 under 12 under 13 under 14 under 15 under 16 under 17 under 18 under 19 under 20 under 23 universitatea viitorul

More in Baschet de performanță