Connect with us

Baschet de performanță

Babybaschet: Bilanțul echipelor clujene la Costinești

U-BT, NBS, Smart și LPS-L.A. Baschet au avut evoluții excelente.

FOTO: frbaschet.ro

Babybaschet: Bilanțul echipelor clujene la Costinești

Sâmbătă dimineața au avut loc ultimele meciuri din cadrul Festivalului de Babybaschet ediția 2022, ce s-a desfășurat în ultima săptămână la Costinești. Clujul a fost reprezentat de opt echipe, patru la masculin, toate de la ACS U-BT Cluj-Napoca, și tot atâtea de la feminin: NBS Cluj-Napoca, Smart Basketball Team (două) și LPS-LA Baschet Cluj-Napoca.

În competiția masculină, cel mai bine s-a descurcat ACS U-BT Cluj-Napoca Roșu, care a terminat Grupa D neînvinsă, cu 9 victorii din tot atâtea meciuri disputate. Celelalte echipe ale clubului clujean au avut un bilanț de 7/1 (U-BT Cluj-Napoca Alb, locul 2 în Grupa E), 5/3 (U-BT Cluj-Napoca Negru, locul 4 în Grupa H) și 2/6 (U-BT Cluj-Napoca Gri, locul 7 în Grupa C).

În competiția destinată fetelor, ACS Napoca Baschet School și ACS Smart Basketball Team Albastru au dominat Grupa A. NBS a fost neînvinsă în cele 9 meciuri disputate, în timp ce Smart Albastru a cedat doar două jocuri, încheind cu un bilanț de 7/2 pe locul 3 în grupă.

În Grupa B, LPS-L.A. Baschet Cluj a avut un parcurs excelent pentru o debutantă absolută la competițiile naționale, încheind pe poziția secundă, cu 8 victorii și un singur eșec, în timp ce echipa a doua a Smart Basketball Team a încheiat pe ultimul loc, fără victorie.

More in Baschet de performanță