Connect with us

Campionatul Județean - AJB Trophy

AJB Trophy: Astăzi se încheie faza grupelor

În această seară vom afla adversarele din semifinale!

AJB Trophy: Astăzi se încheie faza grupelor

Competiția dedicată baschetbaliștilor amatori AJB Trophy își consumă astăzi cel de-al treilea episod, respectiv ultimele meciuri din cadrul grupelor.

Singurul lucru rămas de stabilit este ordinea în clasamentul celor două grupe, întrucât se știu deja numele echipelor calificate.

În Grupa A, juniorii de la U-BT au încheiat deja meciurile din faza grupelor, bifând o victorie cu No Name și o înfrângere cu ”U” Cluj, ultimul meci din această fază fiind cel dintre ”U” Cluj și No Name. Cum, însă, ”studenții” au înscris în competiție echipa de Liga I, aceștia nu au drept de calificare în semifinale, așadar echipele ce vor merge mai departe din această grupă sunt U-BT și No Name. Astăzi se va stabili, însă, ordinea în clasament. În cazul unei victorii a celor de la ”U” Cluj, lucrurile sunt clare, ei vor câștiga grupa, pe locul doi va termina U-BT iar pe ultima poziție No Name. În cazul în care, însă, No Name va fi învingătoare, situația în grupă se va complica, toate trei echipele bifând o victorie și o înfrângere, așadar coșaverajul va decide ordinea!

În Grupa B, lucrurile sunt asemănătoare până la un punct, în sensul că se știu echipele calificate, respectiv Piranha și We Sparta, care au câștigat ambele întâlnirile cu Napoca Dolphins. Cele două echipe se vor întâlni chiar astăzi seară, câștigătoarea urmând să încheie faza grupelor pe prima poziție.

Așadar, etapa a 3-a programează în Sala de Sport ”Gheorghe Roman” următoarele jocuri:

AJB Trophy 2021 este organizat de Asociația Județeană de Baschet Cluj, în parteneriat cu All4Basket și Primăria și Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca.

More in Campionatul Județean - AJB Trophy