Connect with us

Campionatul Județean - AJB Trophy

AJB Trophy 202(2): No Name câștigă titlul!

Aceștia i-au depășit în finală pe Run and Gun

FOTO: Călin Florin Petean

AJB Trophy 202(2): No Name câștigă titlul!

A căzut cortina peste cea de-a doua ediție a competiției AJB Trophy, organizată de către Asociația Județeană de Baschet.

Aseară, în BTarena, Sala B, s-a disputat marea finală între echipele No Name și Run and Gun, medaliile de bronz fiind câștigate la masa verde de către Niște Băieți în urma abandonului celor de la Babeș.

Finala a fost una încinsă, cu ambiții mari în teren și baschet de bună calitate. Pentru No Name, forța a venit, ca de obicei, de la Nicu Foalea, completat la rafinament de Andrei Bercean și Andrei Mureșan, toți cu meciuri în Liga Națională la activ. De partea cealaltă, Matei Nuna, și el cu jocuri în prima divizie, și Ș. Popa au fost principalele guri de foc, însă nu a fost de ajuns.

Singura perioadă de joc câștigată de Run and Gun a fost sfertul al treilea, grație eficienței cuplului Rogojan – Nuna, No Name afișând în celelalte trei secvențe un baschet mai productiv.

  • No Name – Run and Gun 93-80 (16-12, 37-29, 15-20, 25-19)
    Marcatori

    • No Name: Foalea 23 (5X3), Bercean 23 (2X3), Scridon 14, Gadola 13, Chirilă 13, Dan 4 (1X3), Mureșan 3 (1X3).
    • Run and Gun: Nuna 27 (5X3), Ș. Popa 20 (1X3), Rogojan 9 (2X3), Berariu 8 (2X3), Safaya 7, Husti 5 (1X3), B. Popa 2, Raduly 2.

Coșgeterul finalei a fost Matei Nuna (Run and Gun), iar MVP a fost declarat Nicolae Foalea, de la câștigătoarea No Name.

logo primarie albastruAsset 3

AJB Trophy este o competiție organizată de Asociația Județeană de Baschet Cluj, cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Cluj-Napoca.

VISIT CLUJ VERTICAL MOV

More in Campionatul Județean - AJB Trophy